top of page
6_KL.jpg

aluminium jaloezieën.

Hou je van een strak, Scandinavisch interieur of net van zacht classicisme?  Aluminium jaloezieën zijn echte kameleons en komen thuis in élke woonstijl. Pas ze helemaal aan op jouw maat met een ruime keuze uitverschillende kleuren, lamelbreedtes en afwerkingen zoals mat, glanzend, metallic of geperforeerd.

interessant om weten.

Living_Plus_marmer.jpeg

1

varioflex.

De Varioflex verdeelt de jaloezie in twee delen. Je kan elk deel afzonderlijk tuimelen. Zo is lichtinval mogelijk, maar kan je terwijl je werkt of dineert hinderlijk direct zonlicht vermijden.

2

multicolor.

De veelzijdigheid aan kleuren en afwerkingen maakt het mogelijk om lekker eigenwijs te zijn. Combineer verschillende kleuren in één systeem dankzij "Multicolor". Je combineert bijvoorbeeld twee kleursoorten per raam, glanzende of matte afwerkingen van de latten of een modern vintage design door de keuze van de ladderband, je kies het volledig zelf.

3

megaview.

Iedereen wil licht binnenhalen in huis, maar het weghouden wanneer het nodig zou zijn. Dankzij de Megaview® heb je toch extreem veel zicht naar buiten in open toestand. De lamellen trekken zich per twee op waardoor je een opening van 50 mm creëert als je lamellen van 25 mm gebruikt.

4

literise.

Aluminium jaloezieën kan je op heel wat handige manieren bedienen, zoals met LiteRise®. Zo heb je geen koord of ketting meer nodig en bedien je je jaloezie rechtstreeks aan de onderste lamel, ook om de lamellen te tuimelen.

Daarin is dit systeem anders dan een gewone handgreep, daar heb je nog een tuimelstang nodig om de lamellen te tuimelen. Een andere manier om het systeem te bedienen is de monocommando ketting. Dit is een eindeloze ketting waarmee je de jaloezie zowel kan optrekken als tuimelen.

Er zijn ook gemotoriseerde oplossingen, zoals de monocommando motor. 

5

trufit.

Een aluminium jaloezie in een dakraam, het kan! Dankzij de zijgeleiding worden de lamellen op hun plaats gehouden. Openen en sluiten kan ook aan de onderlat met greep, tuimelen kan door de draaiknop op de cassette. Ook ramen met schuine zijden kan je perfect bekleden met een aluminium jaloezie. 

Ook met het handige TruFit® systeem monteren we de aluminium jaloezieën op ieder raam zonder boren of schroeven. Het frame kleeft simpelweg aan je glas.

Interieurs met oog voor finesse, details en kwaliteit.

Living_Plus_marmer.jpeg

contact opnemen?

Wilt u over één van deze producten meer informatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op. 

hartelijk dank! u hoort snel van ons.

Living_portret2_edited_edited.png
Living_portret1_edited_edited.png
bottom of page