top of page

art sourcing.

Ontdek onze unieke "art sourcing" service, waarbij we u helpen bij het vinden van kunst die perfect past bij uw smaak en interieur. 

Ons doel is om onze kenmerkende stijl en passie voor kunst, over te brengen naar uw interieur. We geloven dat kunst een essentieel onderdeel is van het creëren van een unieke sfeer en het toevoegen van emotie aan uw huis. Of het nu gaat om een opvallend statementstuk, een ingetogen abstract werk of een prachtig fotokunstwerk, we helpen u graag bij het vinden van kunstwerken die uw persoonlijkheid weerspiegelen en uw ruimte tot leven brengen.

Laat ons u begeleiden bij het samenstellen van een kunstcollectie die uw huis transformeert in een inspirerende en betoverende omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de kracht van kunst in uw interieur.

hoe gaan we te werk?

02

zoektocht.

Op basis van de opdracht die we van u kregen stellen we specifieke kunstwerken voor die aansluiten bij uw visie, of we stellen een lijst samen van geschikte kunstenaars wiens werk uw interesse kan wekken. We kunnen zelfs samen kunstgalerijen en kunstbeurzen bezoeken, waar we u begeleiden bij het ontdekken van nieuwe talenten en het vinden van de perfecte kunstwerken.

01

kennismaking.

Onze service begint met een grondig gesprek om uw voorkeuren, stijl en de sfeer die u wilt creëren te begrijpen.

In dit aftastend gesprek worden uw noden en verwachtingen in kaart gebracht, zodat we weten wat u verwacht. Ook wordt er bepaald voor welke ruimtes u onze hulp inroept en welk budget u verwacht te besteden, startend vanaf €10.000.

03

kostprijs & uitvoering.

Onze kostprijs voor de "Art Sourcing" service is maatwerk. Elke klant en zoektocht is uniek. Meestal hanteren we een vooraf overeengekomen uurtarief en een commissie op basis van het percentage van de waarde van het kunstwerk. Na de aankoop regelen wij het transport, verzekering en zorgen wij voor de professionele plaatsing van het kunstwerk in uw interieur.

Living_Plus_marmer.jpeg

Interieurs met oog voor finesse, details en kwaliteit.

Living_Plus_marmer.jpeg

contact opnemen?

Wilt u over art sourcing meer informatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op. 

hartelijk dank! u hoort snel van ons.

Living_portret3_edited_edited.png
Living_portret2_edited_edited.png
bottom of page