top of page
Criss-cross-1 (1).jpg

geweven hout. 

Het rustiek en organisch design van geweven hout zorgt voor een elegante, natuurlijke lichtfiltering in elk interieur. De verschillende texturen in combinatie met de natuurlijke nonchalance transformeren elke ruimte tot een rustig geheel.

 

Kies voor texturen met zachte gekleurde accenten of blijf neutraal met de altijd populaire witte of grijze tinten die geschikt zijn voor elke ruimte.

interessant om weten.

Living_Plus_marmer.jpeg

1

als vouwgordijnen.

Vouwgordijnen gemaakt uit geweven hout vouwen zich volgens het gekende roman systeem (store bateau, american store...) in segmenten samen tot een vouwgordijn.

2

roll-up.

De uitvoering roll-up is een rolgordijn variant waarbij het gordijn vooraan oprolt en hierdoor strak hangt wanneer deze volledig is uitgerold. Bij het openen van het gordijn rolt deze op naar de bovenzijde van het raam. Het systeem garandeert zo een minimale pakkethoogte.

3

afwerking.

Onze leveranciers zochten opnieuw naar de meest premium afwerking voor deze collectie. Niet alleen de sierkoof kreeg hetzelfde kleur als het gekozen doek, ook het losse component zoals de tassel en zelfs het bovenprofiel krijgen hetzelfde kleur. Zo zorgen wij dat je raamdecoratie en ruimte een esthetisch geheel vormen.

4

materialen.

De collectie bestaat uit twee houtsoorten. Bamboe en populier.

 

Populier is een strakke, natuurkleurige houtsoort met grovere nerfstructuur. Bamboe is op haar beurt een snelgroeiende grassoort. Dankzij de snelgroeiende houtsoorten, zorgen we voor een positief effect op de broeikasgassen en zorgen we zo mee voor onze planeet.

5

design.

Geweven hout heeft 4 kwaliteiten. Zo bieden we de meest complete geweven hout collectie aan die verkrijgbaar is.

Interieurs met oog voor finesse, details en kwaliteit.

Living_Plus_marmer.jpeg

contact opnemen?

Wilt u over één van deze producten meer informatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op. 

hartelijk dank! u hoort snel van ons.

Living_portret2_edited_edited.png
Living_portret1_edited_edited.png
bottom of page