top of page
luxury-leads_ovs-decoratie_7.jpg

houten jaloezieën.

Laat de natuur binnen in je interieur. Kies voor warme eenvoud en luxe met onze houten horizontale jaloezieën. We gebruiken enkel duurzaam hout van de beste kwaliteit. Zo garanderen we jou oneindig genot van je raamdecoratie én dragen we ons steentje bij aan de toekomst van onze planeet.

Daarnaast zorgt de keuze van hout ook voor akoestisch en thermisch comfort door het sterke isolatievermogen.


De mogelijkheden voor jouw houten horizontale jaloezieën zijn eindeloos en je stemt de houtsoort, kleur en lamelbreedte helemaal af op jouw interieur. Zo komt nature’s best helemaal tot zijn recht in je woning.

interessant om weten.

Living_Plus_marmer.jpeg

1

kwaliteit.

Een vlotte combinatie van vakmanschap, technologie en het gebruik van hoogwaardige materialen.

 

Onze houten horizontale jaloezieën worden vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen. Kleurverschillen zijn inherent aan hout en bepalen de charme van de jaloezie.

2

doeltreffende isolator.

Hout is een uitstekende, natuurlijke 

licht- en warmteregelaar, die zowel thermisch als akoestische zeer goed isoleert.

 

Door hun rustige uitstraling geven houten jaloezieën een vertrouwd en huiselijk gevoel.

3

mooie breedtes.

Zelfs brede ramen in je woonruimte of werkomgeving kan je perfect decoreren met houten horizontale jaloezieën. Sommige soorten kunnen tot wel 3,60m breed gemaakt worden in één stuk.

4

handige bediening.

manueel.
Standaard gebeurt de bediening met een trekkoord voor het op- en neerlaten en met een tuimelkoord om de lamellen in elke gewenste stand te positioneren. Het kleur van deze koorden wordt aangepast aan het kleur van de lamellen. 

gemotoriseerd.
Een elektrische bediening is niet enkel voor houten horizontale jaloezieën op onbereikbare plaatsen, het brengt je ook dat tikje meer gebruiksgemak als je in de zetel ontspant na een drukke werkdag. Je kan kiezen uit batterijmotoren indien er geen elektrische voeding voorzien is, motor voor een afstandsbediening of schakelaar/domotica.

5

mooie breedtes.

Zelfs brede ramen in je woonruimte of werkomgeving kan je perfect decoreren met houten horizontale jaloezieën. Sommige referenties kunnen tot wel 3,60 m breed gemaakt worden in één stuk.

Interieurs met oog voor finesse, details en kwaliteit.

Living_Plus_marmer.jpeg

contact opnemen?

Wilt u over één van deze producten meer informatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op. 

hartelijk dank! u hoort snel van ons.

Living_portret2_edited_edited.png
Living_portret1_edited_edited.png
bottom of page