top of page
DSCF1924-©NickCannaerts-HomeSweetHome - kopie - kopie.jpg

interior design van a tot z.

Wilt u dat Living + de realisatie van het volledige interieurproject uit handen neemt? Hierbij staan we zowel in voor de volledige uitwerking van het ontwerp alsook voor de realisatie ervan in samenwerking met leveranciers en aannemers. Dit kan gaan van vloeren en schilderwerken tot schrijnwerk en verlichting.

ontdek ons stappenplan.

735A0191.jpg

02

onze signature.

U bent akkoord? Super! Van zodra er een getekende offerte ontvangen is, komen wij bij u langs om alles op te meten. Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van een moodboard en het uitwerken van een eerste voorontwerp. Ons doel is om uw identiteit zodanig te combineren met onze “Living + Signature”.

We maken enkele grondplannen en aanzichten met diverse interieurcombinaties. Door te luisteren naar de klant weten we dit verder uit te puren en te vertalen in een finaal concept met tastbare materialen, kleuren en inspiratiebeelden. Deze wisselwerking vinden we uiterst belangrijk en is het leuke aan onze job. Zo komen we terecht bij een goedgekeurde moodboard, ontwerp en plannen.

735A0068.jpg

04

prijs.

Vanaf €2.500 incl BTW. Deze prijs is inclusief btw, maar houdt rekening met een bepaald aantal ruimtes en/of een bepaalde oppervlakte. De finale offerte is dus afhankelijk van het totaalproject.

01

gesprek & offerte.

In een aftastend gesprek worden uw noden en verwachtingen in kaart gebracht, zodat onze interieurarchitecten weten wat u verwacht. Ook wordt er bepaald welke ruimtes zullen worden aangepakt en welk budget u verwacht te besteden.

Na het bestuderen van uw project, stellen we een offerte voor die onze tijd, inzet en service weerspiegelt. Een offerte kan bestaan uit een vast tarief, een percentage van het totale kostenplaatje of combinatie van voorgaande. Voor ons is duidelijke communicatie en volledige transparantie enorm belangrijk, zo staan onze klanten nooit voor onaangename financiële verrassingen.

735A0001.jpg

03

van uitvoering tot ondersteuning.

In deze fase gaan we voor u op zoek naar geschikte partners. Living + beschikt zelf over een partnernetwerk om de totale uitvoering van uw interieur te realiseren. Kent u zelf een aannemer/vloerder/schilder, dan wordt ook die aangeschreven om een offerte in te dienen. Wat is het grootste voordeel voor de klant? Die hoeft zich nergens zorgen om te maken, want wij leiden alles in goede banen.

Wij blijven steeds bereikbaar voor eventuele updates, problemen ... Ja, ook nadat het project is afgerond. Met plezier helpen we de klant om het interieur mee te laten groeien. Welke update de klant ook wenst, wij staan paraat.

735A0012.jpg
Living_Plus_marmer.jpeg

Interieurs met oog voor finesse, details en kwaliteit.

Living_Plus_marmer.jpeg

contact opnemen?

Wilt u over interieurarchitectuur meer informatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op. 

hartelijk dank! u hoort snel van ons.

Living_portret3_edited_edited.png
Living_portret2_edited_edited.png
bottom of page