top of page
735A0015.jpg

meubelstoffering.

Zijn uw authentieke meubels toe aan een tweede leven? Met respect voor uw wensen en de geschiedenis van het meubel zorgen wij voor een nieuwe stoffering. Hierbij houden we vanuit onze expertise steeds rekening met optimaal zitcomfort.

Het garnierwerk dat we aanbieden kan verschillende vormen aannemen: 

  • uitsluitend herstofferen van het zitmeubel

  • nakijken van het binnenwerk en vervangen van de singelbanden (sangels e.d.)

  • volledig vervangen van het binnenwerk (mousse e.d.)

  • canneren van rieten of rotan stoelen

hoe gaan we te werk?

735A0078.jpg

02

offerte.

Na uw contactopname stellen we een gedetailleerde offerte op, waarin we het garnierwerk en de kostprijs van de stof/leder opnemen. 

 

Als u onze toonzaal al heeft bezocht, heeft u mogelijk al een nieuwe stof/leder gekozen. Onze collectie bestaat uit stoffen en leders uit diverse prijsklassen. Voor klanten die per e-mail een offerte aanvragen, baseren we de offerte op een voorbeeldstof. We zorgen ervoor dat uw offerte volledig is en aan uw specifieke wensen voldoet.

735A0089.jpg

01

contactopname.

U kunt ervoor kiezen om ons team ter plaatse te laten komen voor een persoonlijke inspectie bij u thuis, een foto via e-mail te sturen of het meubelstuk naar onze toonzaal te brengen.

U legt ons uit welke aanpassingen u wenst.

735A0081.jpg

03

uitvoering.

Na de aanvaarde offerte gaan we over naar de uitvoering van de meubelstoffering. Zodra de bestelde stof of leder is ontvangen, nemen we contact op met u. De klant heeft de keuze om het zitmeubel zelf naar ons te brengen, of wij kunnen het transport voor onze rekening nemen. Enkele weken later nemen we opnieuw contact met u op om het geherstoffeerde zitmeubel in ontvangst te nemen. We streven naar een vlotte en zorgvuldige afhandeling van het gehele proces.

Living_Plus_marmer.jpeg

Interieurs met oog voor finesse, details en kwaliteit.

Living_Plus_marmer.jpeg

contact opnemen?

Wilt u over meubelstoffering meer informatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op. 

hartelijk dank! u hoort snel van ons.

Living_portret3_edited_edited.png
Living_portret2_edited_edited.png
bottom of page