top of page
HR_PieterSchoolaert014.jpg

overgordijnen.

Overgordijnen bieden kwaliteit, schoonheid én klasse. Ze zorgen voor een warme huiselijke sfeer binnen elk interieur.

De kwaliteiten en kleurpaletten uit onze collecties zijn zorgvuldig uitgekozen en afgestemd op de huidige trends. Zo trachten we je te begeleiden in de stof- en kleurkeuze om de overgordijnen mooi te combineren met je bestaande interieur

 

We hebben ook nagedacht over de perfecte afwerking voor het ophangen van de gordijnen, hiervoor hebben we een collectie hoogwaardige design rails en roedes.

interessant om weten.

Living_Plus_marmer.jpeg

1

estetisch mooi. 

Overgordijnen zijn een veelgebruikt element in de interieurdecoratie vanwege hun esthetische waarde. Naast het bieden van privacy en het reguleren van de lichtinval, voegen overgordijnen warmte, textuur en kleur toe aan een ruimte.

 

Ze zijn verkrijgbaar in een scala aan stoffen, prints en patronen, waardoor ze kunnen worden aangepast aan elke interieurstijl. Overgordijnen kunnen een ruimte afwerken en een gevoel van luxe en comfort creëren.

2

plooikeuzes en afwerking.

Bij het kiezen van overgordijnen hebben onze klanten verschillende opties voor de plooien. Een enkele plooi is eenvoudig en strak, terwijl de dubbele plooi zorgt voor een meer traditionele en volumineuze uitstraling. De waveplooi creëert een subtiele golfbeweging en werkt goed voor een moderne inrichting.

 

Klanten kunnen ook kiezen voor een afwerking met zoom of looddraad aan de onderkant van de gordijnen. Een zoom zorgt voor een nette en strakke uitstraling, terwijl een looddraad gewicht toevoegt en de gordijnen mooi laat hangen. Het kiezen van de juiste plooien en afwerking kan de uitstraling van de gordijnen versterken en bijdragen aan de algehele esthetiek van het interieur.

3

voeren of net niet.

Het voeren van een overgordijn kan verschillende voordelen bieden, waaronder extra isolatie en bescherming tegen zonlicht. Het voeren kan gedaan worden met een speciale stof of door het gordijn te combineren met een verduisterende voering. Het kan ook helpen om de levensduur van de gordijnen te verlengen door bescherming te bieden tegen slijtage en verkleuring.

 

Een gevoerd overgordijn kan een mooie en functionele toevoeging zijn aan elk interieur.

4

transparanties.

Afhankelijk van de gewenste lichtinval heb je de keuze uit 3 verschillende transparanties:

transparant.
Deze stoffen zijn licht geweven zodat je door de stof heen kan kijken.

lichtdoorlatend.
Deze stoffen zijn dichter geweven waardoor er een licht verspreidend effect is. De ideale toepassing voor ruimtes die je niet wenst te verduisteren, maar waar je toch enige privacy wenst.

verduisterend.
Bijna elk type stof kunnen we voeren met een verduisterende voering. Er zijn tegenwoordig zelf al enkele zichtdichte en verduisterende stoffen die niet extra moeten gevoerd worden, perfect voor slaapkamers.

5

rails en roedes.

Rails en roedes zijn de bevestigingsmiddelen voor gordijnen.

 

Een rail is een onopvallende oplossing die zorgt voor soepel glijdende gordijnen, terwijl een roede een decoratief element kan toevoegen.

 

Roedes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals hout, metaal of kunststof, en in diverse afwerkingen.

 

Het kiezen van de juiste rail of roede kan bijdragen aan de uitstraling van het gordijn en het interieur.

Interieurs met oog voor finesse, details en kwaliteit.

Living_Plus_marmer.jpeg

contact opnemen?

Wilt u over onze overgordijnen meer informatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op. 

hartelijk dank! u hoort snel van ons.

Living_portret2_edited_edited.png
Living_portret1_edited_edited.png
bottom of page