top of page

geweven hout.

Teder, handgemaakt en werkelijk uniek. Dat omschrijft perfect de nieuwste blinds van geweven hout. Het rustiek en organisch design zorgt voor een elegante, natuurlijke lichtfiltering in elk interieur. De verschillende texturen in combinatie met de natuurlijke nonchalance transformeren elke ruimte tot een rustig geheel.


Verfijn je interieur met kleur-gecoördineerd geweven hout.


Kies voor texturen met zachte gekleurde accenten of blijf neutraal met de altijd populaire witte of grijze tinten die geschikt zijn voor elke ruimte.

Criss-cross-4.jpg
Criss-cross-8.jpg
Criss-cross-1 (1).jpg

vouwgordijnen.

roll-up.

afwerking.

Vouwgordijnen gemaakt uit geweven hout, vouwen zich volgens het gekende roman systeem in segmenten samen tot een vouwgordijn. 

De uitvoering roll-up is een rolgordijn variant waarbij het gordijn vooraan oprolt en hierdoor strak hangt wanneer deze volledig is uitgerold. Bij het openen van het gordijn rolt deze op naar de bovenzijde van het raam. Het systeem garandeert zo een minimale pakkethoogte.

Criss-cross-3.jpg

We zocht opnieuw naar de meest premium afwerking voor deze collectie van geweven hout. Niet alleen de sierkoof kreeg hetzelfde kleur als het gekozen doek, ook het losse component zoals de tassel en zelfs het bovenprofiel krijgen hetzelfde kleur. Zo zorgen wij dat je raamdecoratie en ruimte een esthetisch geheel vormen.

Criss-cross-2 (1).jpg

materialen.

De collectie bestaat uit twee houtsoorten. Bamboe en populier. Populier is een strakke, natuurkleurige houtsoort met grovere nerfstructuur. Bamboe is op haar beurt een snelgroeiende grassoort. Dankzij de snelgroeiende houtsoorten, zorgen we voor een positief effect op de broeikasgassen en zorgen we zo mee voor onze planeet.

design.

Geweven hout 4 kwaliteiten: SLENDER, SLIM, STURDY en STEADY. Zo bieden we de meest complete geweven hout collectie aan die verkrijgbaar is.

bottom of page