top of page

plissé & doupli.

De honingraatstructuur die bijen gebruiken om hun honing op te slaan, steunt op efficiëntie en stabiliteit en is de bron van inspiratie voor de stoffen in deze collectie. Bovendien is Favo een veelgebruikte afkorting voor favoriet. Kortom: jouw favoriete collectie honingraatstoffen.

 

Unieke collectie

Deze unieke collectie met een exclusief eigen kleurenaanbod is zorgvuldig gebaseerd op de kleurentrends 2020. Ze bevat maar liefst 213 honingraat stoffen en 70 plisséstoffen. Bovendien gebeurt de productie volledig in eigen beheer, wat Copahome onafhankelijk maakt van zijn leveranciers.

Unieke child safety motorisatie

Een nieuw model in deze collectie is het unieke kindveilige systeem die bovendien gemotoriseerd is. Je kan er met een druk op de knop zowel de bovenlat als de onderlat bedienen.

Criss-cross-4.jpg
Criss-cross-8.jpg
Criss-cross-1 (1).jpg

vouwgordijnen.

roll-up.

afwerking.

Vouwgordijnen gemaakt uit geweven hout, vouwen zich volgens het gekende roman systeem in segmenten samen tot een vouwgordijn. 

De uitvoering roll-up is een rolgordijn variant waarbij het gordijn vooraan oprolt en hierdoor strak hangt wanneer deze volledig is uitgerold. Bij het openen van het gordijn rolt deze op naar de bovenzijde van het raam. Het systeem garandeert zo een minimale pakkethoogte.

Criss-cross-3.jpg

We zocht opnieuw naar de meest premium afwerking voor deze collectie van geweven hout. Niet alleen de sierkoof kreeg hetzelfde kleur als het gekozen doek, ook het losse component zoals de tassel en zelfs het bovenprofiel krijgen hetzelfde kleur. Zo zorgen wij dat je raamdecoratie en ruimte een esthetisch geheel vormen.

Criss-cross-2 (1).jpg

materialen.

De collectie bestaat uit twee houtsoorten. Bamboe en populier. Populier is een strakke, natuurkleurige houtsoort met grovere nerfstructuur. Bamboe is op haar beurt een snelgroeiende grassoort. Dankzij de snelgroeiende houtsoorten, zorgen we voor een positief effect op de broeikasgassen en zorgen we zo mee voor onze planeet.

design.

Geweven hout 4 kwaliteiten: SLENDER, SLIM, STURDY en STEADY. Zo bieden we de meest complete geweven hout collectie aan die verkrijgbaar is.

bottom of page