top of page
P1423-Copahome-Rolgordijnen-Eetkamer-LR-20200821-1600868882_edited.jpg

rolgordijnen.

Rolgordijnen blijven dé klassiekers op vlak van raamdecoratie. We beschouwen onze collectie rolgordijnen als een heilige drievuldigheid van Belgisch vakmanschap, topdesign en ongeziene verfijning. Ze geven een stijlvolle, unieke touch aan elk interieur en stralen één en al klasse uit.

Rolgordijnen bestaan in verschillende stoffen, kleuren en transparantiegraden. Je kunt ze manueel bedienen, elektrisch of zelfs volledig integreren in het domoticasysteem van je huis. Hoe handig is dat?

Als je nog op zoek was naar kwalitatieve en mooie rolgordijnen voor in jouw interieur, dan heb je ze bij deze wel gevonden! 

interessant om weten.

Living_Plus_marmer.jpeg

1

materialen met een verhaal.

Rolgordijnen zijn een veelzijdige en populaire optie voor raamdecoratie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, van transparante tot verduisterende stoffen, en kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke kamer.

 

Rolgordijnen zijn gemakkelijk te bedienen en bieden privacy en zonwering. Ze kunnen handmatig worden bediend of worden aangesloten op slimme huistechnologie voor automatisering en gemak. Met een breed scala aan stijlen, kleuren en patronen, zijn rolgordijnen een betaalbare en stijlvolle oplossing voor elk interieur.

2

bediening.

Rolgordijnen zijn gemakkelijk te bedienen en kunnen handmatig worden bediend of worden aangesloten op domotica voor meer gemak en automatisering.

 

Gemotoriseerde rolgordijnen zijn verkrijgbaar met batterijmotor, waardoor ze geen bedrading nodig hebben en eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd. Ze kunnen ook worden aangesloten op slimme huistechnologie, waardoor ze kunnen worden bediend met een app of domotica.

 

Het kiezen van de juiste bedieningsmethode kan de functionaliteit en gebruiks-vriendelijkheid van rolgordijnen vergroten.

3

transparanties.

Afhankelijk van de gewenste lichtinval heb je de keuze uit 3 verschillende transparanties:

transparant.
Deze doeken zijn licht geweven zodat je door de stof heen kan kijken.

lichtdoorlatend.
Deze doeken zijn dichter geweven waardoor er een licht verspreidend effect is. De ideale toepassing voor ruimtes die je niet wenst te verduisteren, maar waar toch enige privacy wenst.

verduisterend.
Deze doeken zijn zichtdicht en verduisterend, perfect voor slaapkamers.

Interieurs met oog voor finesse, details en kwaliteit.

Living_Plus_marmer.jpeg

contact opnemen?

Wilt u over rolgordijnen meer informatie. Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op. 

hartelijk dank! u hoort snel van ons.

Living_portret2_edited_edited.png
Living_portret1_edited_edited.png
bottom of page