top of page
SF-SHU-zonnebeke-13.jpg

shutters.

Raamshutters zijn meer dan klassieke luikjes. De uitgebreide kleurkeuze en verschillende louverbreedtes zorgen ervoor dat houten binnenluiken tegenwoordig in elk interieur passen. In een strak aangeklede woning maken ze een chic statement, terwijl ze in een landelijk interieur het elegante cottage-gevoel versterken. Hou je van een bijzondere lichtinval?

Creëer met binnenluiken een uniek zon-en-schaduwspel door de verstelbare lamellen.

 

De duurzame afwerking zorgt daarnaast ook voor een sterk isolerend vermogen. Zo houd jij je woning lekker warm in de winter, en blijft het koel in de zomer.

interessant om weten.

Living_Plus_marmer.jpeg

1

perfect op maat.

We maken shutters volledig op maat.

 

Ze passen op elk type raam in iedere raamvorm en specifiek op ramen met speciale vormen, dakramen,
in een kastenwand of als room divider.

 

Shutters zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Smalle lamellen zorgen voor een klassieke uitstraling, terwijl bredere lamellen een modernere look geven. Bovendien bepaal je met de lamelbreedte de lichtinval. Hoe breder de lamel, hoe beter de lichtinval.

2

verschillende louverbreedte

De verstelbare louvers laten de klant toe om zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy te regelen. Er is keuze uit verschillende louverbreedtes: 50 mm, 63 mm of 89 mm.

3

shutter materialen.

basswood.
Vervaardigd uit lindehout, een hardhout dat stabiel en licht is, uitstekend geschikt voor shutters.

sanded.

Sanded shutters zijn gezandstraald zodat een authentieke, verweerde look ontstaat.

aqualux.
Gemaakt van geëxtrudeerde polysterene vermengd met houtpulp. De lamellen zijn 100% recycleerbaar en uiterst geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

 

paulownia.
Paulownia is de snelst groeiende loofboom die er is. Door zijn licht gewicht is dit een uiterst geschikte en stabiele houtsoort.

4

type bediening.

tilt rod.

Een tilt rod wordt vaak gebruikt in een klassiek interieur. Met de tilt rod, ook wel bedieningslat genoemd, kies je de optimale lichtinval in je interieur.

 

clearview.
Past de uitspraak: “less is more” meer bij jou? Dan is de clearview uitvoering perfect voor jou. Het is een gestileerde vorm van shutters, waarbij je de minimalistische uitstraling in je interieur bewaart.

verborgen scharnieren.

Wil je een strakke uitstraling? Kies dan voor verborgen scharnieren. Die ogen strakker en de shutterpanelen sluiten mooi aan op de montagebalken.

5

mogelijkheden.

dakraam.
Creëer met shutters in je dakraam een prachtige lichtinval. Deze stijlvolle oplossing geeft je ruimte net die extra touch.

speciale vormen.

Shutters zijn ideaal voor ramen in speciale vormen. Ze passen zowel voor vierkante, ronde als driehoekige ramen, want ze worden steeds op maat gemaakt.

Interieurs met oog voor finesse, details en kwaliteit.

Living_Plus_marmer.jpeg

contact opnemen?

Wilt u over één van deze producten meer informatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op. 

hartelijk dank! u hoort snel van ons.

Living_portret2_edited_edited.png
Living_portret1_edited_edited.png
bottom of page