top of page
Luna-Yellow-Gold_alfombras_a_medida_12_edited_edited.jpg

tapijten.

Op zoek naar een stijlvol en comfortabel tapijt voor uw interieur? Of wilt u een uniek tapijt op maat laten maken? Bij onze interieurzaak vindt u een ruim aanbod aan hoogwaardige tapijten, in verschillende maten en materialen. 

 

Living_Plus_marmer.jpeg
droites-84644421-0201R-1.jpg

handgeweven.

Handgeweven tapijten zijn tapijten die met de hand zijn geweven door vakmensen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van traditionele weeftechnieken, waarbij elke draad met de hand wordt ingevoerd en vastgemaakt aan de scheringdraden. Hierdoor ontstaan er unieke tapijten van hoge kwaliteit en met een authentieke uitstraling. Handgeweven tapijten zijn verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en patronen en zijn een waardevolle toevoeging aan elk interieur.

84644468-0201R-1.jpg

handgetuft.

Handgetufte tapijten zijn tapijten die met de hand zijn getuft door vakmensen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een tufting gun waarmee de garens op een canvas worden geschoten. Vervolgens wordt er een backing op de achterkant aangebracht. Handgetufte tapijten zijn verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en patronen en kunnen op maat worden gemaakt. Door de mogelijkheid tot het creëren van unieke designs zijn handgetufte tapijten een populaire keuze in zowel residentiële als commerciële interieurs.

84644424-0201R-1.jpg

machinaal geweven.

Machinaal geweven tapijten zijn tapijten die worden geproduceerd met behulp van een weefmachine. Hierbij worden de garens met hoge snelheid geweven op een weefgetouw. Machinaal geweven tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en patronen en zijn vaak voordeliger dan handgeweven of handgetufte tapijten. Deze tapijten zijn een populaire keuze voor zowel residentiële als commerciële interieurs vanwege de brede beschikbaarheid en betaalbaarheid.

84644471-0201R-1.jpg

outdoor.

Outdoor tapijten zijn speciaal ontworpen tapijten die geschikt zijn voor gebruik buitenshuis, zoals op een terras, balkon of in de tuin. Deze tapijten zijn vaak gemaakt van weerbestendige materialen, zoals synthetische vezels, die bestand zijn tegen zonlicht, regen en vuil. Outdoor tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en patronen en zijn een uitstekende manier om een comfortabele en gezellige sfeer te creëren op uw buitenruimte. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze een duurzame en praktische keuze zijn voor elke buitenomgeving.

Get a Quote

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

Living_Plus_marmer.jpeg

contact opnemen?

Wilt u over één van deze producten meer informatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op. 

hartelijk dank! u hoort snel van ons.

Living_portret3_edited_edited.png
Living_portret2_edited_edited.png
bottom of page