top of page
735A0012.jpg

totaalinrichting.

Ziet u door de bomen het bos niet? Living + staat klaar om de aankleding van uw interieur op zich te nemen. Voor de totaalinrichting van uw gehele woning of voor aparte ruimtes. 

 

Onze focus? Verfijning, huiselijk comfort, discrete luxe, esthetiek en materialen van topkwaliteit. 

 

Op zich is alles in uw interieur op elkaar afstemmen een kunst. Licht, meubilair, vloeren, wanden, … Allemaal dragen ze ertoe bij dat een gepersonaliseerde ambiance in huis ontstaat. Bij Living + hebben we vele jaren ervaring met het samenstellen van totaalinterieurs die perfect aansluiten op uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning.

ontdek ons stappenplan.

735A0208.jpg

02

onze signature.

Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van een moodboard en het uitwerken van een offerte met geschikt meubilair en accessoires. Ons doel is om uw identiteit zodanig te combineren met onze “Living + Signature”.

Deze offerte is een startpunt en biedt u de mogelijkheid om te verkennen, te bespreken en eventueel aan te passen. 

735A0033.jpg

01

verkennend gesprek.

In een aftastend gesprek worden uw noden en verwachtingen in kaart gebracht, zodat we weten wat u verwacht. Ook wordt er bepaald welke ruimtes zullen worden aangepakt en welk budget u verwacht te besteden.

Een totaalinrichting gaat veelal over een combinatie van zitmeubilair, raamdecoratie, tapijten tot verlichting. Het is onze kunst om alles vlekkenloos bij elkaar te laten passen.

735A0001.jpg

03

van bestelling tot realisatie.

In deze fase gaan we over tot het bestellen van de gekozen items uit uw offerte.

 

Eenmaal wij de artikelen uit uw bestelling hebben gebundeld, nemen we contact op om de uitvoering van uw interieur te realiseren. Na afspraak komen we alles netjes leveren en monteren. Wat is het grootste voordeel voor u? U hoeft zich nergens zorgen om te maken, want wij leiden alles in goede banen.

Wij blijven steeds bereikbaar voor eventuele updates, problemen ... Ja, ook nadat het project is afgerond. Met plezier helpen we de klant om het interieur mee te laten groeien. Welke update de klant ook wenst, wij staan paraat.

Living_Plus_marmer.jpeg

Interieurs met oog voor finesse, details en kwaliteit.

Living_Plus_marmer.jpeg

contact opnemen?

Wilt u over onze service voor totaalinrichting meer informatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op. 

hartelijk dank! u hoort snel van ons.

Living_portret3_edited_edited.png
Living_portret2_edited_edited.png
bottom of page