top of page
SF-DRA-vb018-2013.jpg

verticale jaloezieën.

Met verticale jaloezieën kies je voor een stijlvol product dat kwaliteit uitstraalt. De verticale jaloezieën geven een exclusieve toets aan elke ruimte. Van je werkomgeving tot je salon, in elke kamer zorgen ze voor de perfecte lichtinval en lichtintensiteit.

 

Dankzij hun veelzijdigheid kunnen ze gemakkelijk gebruikt worden voor vormramen met bogen of een schuine kant. Zo kan je tot in alle hoekjes van je interieur genieten van het prachtige hedendaags design en de oneindige mogelijkheden.

interessant om weten.

Living_Plus_marmer.jpeg

1

een waaier aan kleuren en breedtes.

We kiezen voor kleuren die je verwonderen, een goed gevoel geven en volledig passen bij je persoonlijkheid en de sfeer die je in je woning wil creëren.


Zacht wit, beige en grijstinten blijven dé klassiekers… maar soms mag het een tikkeltje gedurfder, nietwaar?

In de toonzaal ontdek je onze volledige collectie verticale jaloezieën met al hun eigenschappen, afwerkingen en bijzonderheden.

De collectie biedt ook keuze uit verschillende lamelbreedtes, naargelang het gekozen materiaal heb je verschillende mogelijkheden: 52, 89 en 127mm.

2

ook voor vormramen.

Verticale jaloezieën installeer je perfect aan speciale ramen met verticale of horizontale bogen of ramen met een schuine boven- of onderkant.

Het is mogelijk om voor erker- en hoeksituaties jaloezieën te bestellen met een horizontaal gebogen rail. De rail kan op maximaal 2 plaatsen gebogen worden en is uitsluitend verkrijgbaar in het wit. De bediening gebeurt door middel van een koord/kettingsysteem. 

 

Het is tevens mogelijk om jaloezieën te bestellen met een verticaal gebogen rail voor een raam met bijvoorbeeld een ronde boog. 

3

materialen.

textiel.

We bieden een ruime waaier aan stoffen lamellen. 

Binnen de textiel lamellen bieden we verschillende graden van transparantie, van donker tot licht. Alles hangt uiteraard af van het effect dat je met onze jaloezieën in jouw woning wil bereiken

pvc.

Deze kunststoflamellen zijn makkelijk afwasbaar, brandvertragend, kleurecht en antistatisch. Bovendien zijn ze sterk lichtwerend, de ideale lamel voor werkruimtes met computerschermen, zowel thuis als op kantoor.

aluminium.

De meeste aluminium lamellen zijn afgewerkt met een zachte glanslaag. Ze brengen als het ware warmte en gezelligheid binnen in je interieur. 

Interieurs met oog voor finesse, details en kwaliteit.

Living_Plus_marmer.jpeg

contact opnemen?

Wilt u over één van deze producten meer informatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op. 

hartelijk dank! u hoort snel van ons.

Living_portret2_edited_edited.png
Living_portret1_edited_edited.png
bottom of page