top of page
Moodboard + plan.jpg

interieurarchitectuur.

Living + staat zowel voor de totaalinrichting van uw woning als voor aparte ruimtes voor u klaar. Onze focus? Verfijning, huiselijk comfort, discrete luxe, esthetiek en materialen van topkwaliteit. Op basis van de ontwerpen van uw architect realiseren wij uw stoutste dromen. Door onze brede ervaring zijn we vertrouwd om met externe architecten nauw samen te werken.

 

Op zich is alles in uw interieur op elkaar afstemmen een kunst. Licht, meubilair, vloeren, wanden, … Allemaal dragen ze ertoe bij dat een gepersonaliseerde ambiance in huis ontstaat. Bij Living + hebben we vele jaren ervaring met het ontwerpen van totaalinterieurs die perfect aansluiten op uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning.

ontdek onze 3 formules.

Moodboard.jpg

Weet u even niet meer wat te doen met uw interieur? Hebt u nood aan (kleur)advies? Wilt u de nieuwbouwplannen van de architect kritisch laten bekijken? Hebt u wel een idee van hoe het eruit moet zien, maar minder wat er praktisch belangrijk is?

Na een tijdje hebt u misschien andere wensen voor een bestaande ruimte, of bent u de huidige inrichting gewoon beu? In dat geval helpen wij u graag om alles te herdenken via inspiratiebeelden en uitgewerkte plannen.

interieurarchitectuur voorbeeld1024_3 - kopie.jpg
interieurarchitectuur voorbeeld1024_4 - kopie.jpg

Wilt u dat Living + de realisatie van het volledige interieurproject uit handen neemt? Hierbij staan we zowel in voor de volledige uitwerking van het ontwerp alsook voor de realisatie ervan in samenwerking met leveranciers en aannemers. Dit kan gaan van vloeren en schilderwerken tot schrijnwerk en verlichting.

Interieurs met oog voor finesse, details en kwaliteit.

Living_Plus_marmer.jpeg

contact opnemen?

Wilt u over onze interieurarchitectuur meer informatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op. 

hartelijk dank! u hoort snel van ons.

Living_portret3_edited_edited.png
Living_portret2_edited_edited.png
bottom of page