top of page
Living_Plus_marmer.jpeg
Living_portret2_edited.jpg

Tanguy Grusenmeyer

Zaakvoerder

Als zaakvoerder van Living + vorm ik het kloppende hart van de zaak. Mijn passie ligt in het onderhouden van nauw en persoonlijk contact met onze klanten. Ik hou me hoofdzakelijk bezig met de realisatie van de totaalinrichtingen, maatwerk tekeningen en raamdecoratie. Mijn doel is om klanten een unieke en gepersonaliseerde ervaring te bieden in hun woonomgeving.m your collection, select the element and click Connect to Data.

Living_portret3_edited.jpg

Maren Casier

Interieurachitect

Als interieurarchitecte krijg ik, bij het ontwerpen van interieur, de kans om  de woning van onze klanten om te toveren. Voor onze klanten teken ik ontwerpen die vaak een combinatie zijn tussen architectuur, interieur en landschap. Het totaalplaatje is voor mij heel belangrijk.

Living_portret1_edited.jpg

Christine Macors

Expert raamdecoratie

Ik ben de veelzijdige duizendpoot van de zaak, hoewel veel klanten denken dat ik de zaakvoerster ben, terwijl dat eigenlijk mijn zoon is. Mijn specialiteit ligt in het verzorgen van raamdecoratie voor onze klanten. Samen kiezen we kleuren, vergelijken we texturen en zorgen we voor de perfecte afwerking van hun woning. De impact van gezelligheid die raamdecoratie met zich meebrengt, mag zeker niet onderschat worden.

bottom of page